čelične konstrukcije, ograde, samonosive klizne kapije, terase i nadstrešnice; kompletna izrada i montaža panelnih ograda sa sertifikatom
Kapije
SAMONOSIVE KAPIJE se izradjuju od čeličnih kvadratnih i pravougaonih profila, montiraju se na podnom profilu svetli otvor. Elementi samonosive kapije se površinski zaštićuju premazom osnovnom i završnom bojom, takodje postoji mogućnost i cinkovanja. Otvaranje samonosive kapije je bez kontakta  sa kolovozom,što omogućava poseban samonosivi donji profil kapije.

TEHNIČKI PODACI:

Visina kapije(mm): 1.000 do 2.500
Širina kapije(mm): 4.000 do 11.000

Ispuna: vertikalni I horizontalni profila,panelne ograde.
Boje: zelena RAL,siva RAL, i ostale boje po narudžbini.

KLIZNE KAPIJE se izradjuju od čeličnih kvadratnih i pravougaonih profila,montiraju se na podnom profilu svetli otvor. Elementi  kapije se površinski zaštićuju premazom osnvnom bojom i dva puta završnom bojom,postoji i mogućnost cinkovanja, po želji kupca. Kapije se mogu izraditi sa automatskim ili ručnim otvaranjem. Kod kapija sa automatskim otvaranjem postoji mogućnost ugradnje el.motora sa daljinksim otvaranjem i pratećom opremom ( fleš lampa, foto ćelije,ACM brava, zupčasta letva, daljinski upravljač). Takodje uključena je  i mogućnost ugradnje interfona i videofona i ostalih uredjaja za kontrolu ulaza.

TEHNIČKI PODACI:

Visina (mm): 1.000 do 2.500
Širina (mm):  4.000 do 11.000

Ispuna: vertikalni i horizontalni profili , panelne ograde.
Boje: zelena RAL, siva RAL, i ostale boje po narudžbini.


Copyright © 2012."Vektor" - All rights reserved.
  "V E K T O R" | 18250, Niš | T.P. Odred 118 | tel/fax: 018 4289 032 | mob: 063 155 89 04